Leden login

Alles weten over Duikteam Nederweert?

Volg ons via Social Media
Youtube Facebook Twitter Google+
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2

Dames Duik Dag groot succes!!!

Dat omschrijft met weinig woorden de aller eerste Dames-Duik-Dag van Duikteam Nederweert.

Over de hele wereld werden er leuke duik-activiteiten voor vrouwen georganiseerd, in het teken van  Padi’s Women Dive Day .

Duikteam Nederweert toog met 10 vrouwelijke duikers naar de Boschmolenplas in Panheel, om daar (gratis) met elkaar een gezellige duik dag te beleven. Na een goede instructie werden de buddy-paren gemaakt, en kon er gedoken worden. Iedereen kwam vol met verhalen weer boven water, en werd er in een heerlijk zonnetje, tijdens de lunch nog nagebabbeld over de eerste duik.

Opnieuw werden er weer buddy-paren gemaakt, en kon iedereen zich weer klaar maken voor de tweede duik. Ook deze duik bleek bij iedereen geweldig te zijn ervaren, want er was weer genoeg te kletsen toen we weer boven water waren ;)

Toen alle spullen waren opgeruimd zijn we met zijn allen (duikers-partners-toeschouwers) een heerlijk ijsje gaan eten bij IJssalon Florence , die ons behoorlijk verwend hebben. Waarvoor, namens iedereen, grote dank!!!

Als laatste kregen alle deelnemers nog een leuke Goodie-bag, gevuld door K-Dive, en ook daarvoor heel erg bedankt!!!

Al met al dus een zeer geslaagde eerste DTN’s Dames Duik Dag!!!!

We gaan ervoor zorgen dat we het volgend jaar een minstens zo leuke dag organiseren, hopelijk met net zo’n enthousiaste vrouwelijke duikers als dit jaar!

Dames Bedankt!!