Leden login

Alles weten over Duikteam Nederweert?

Volg ons via Social Media
Youtube Facebook Twitter Google+
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2

Foto van de week

Afgelopen zaterdagavond 17 november is er brand uitgebroken in de machinekamer van sportcentrum Laco aan de Winnerstraat in Nederweert. Tijdens het uitbreken van deze brand waren de snorkelaars en begeleiders van ons duikteam aanwezig in het zwembad.
De brandmelders van de machinekamer gingen af omdat er brand was uitgebroken. Daarop hebben de BHV-ers direct de ontruiming ingezet. “Het team BHV-ers heeft zeer goed werk verricht” aldus de manager van het sportcomplex. “Het was best druk maar er werd snel en gedisciplineerd ontruimd met als gevolg dat er niemand gewond is geraakt.” Er was in eerste instantie veel rook te zien aan de achterkant van het complex.
De machinekamer van het complex stond volledig in brand. De brandweer schaalde op naar grote brand. Meerdere blusvoertuigen en de ladderwagen werden ingezet om het vuur te bestrijden. Omwonende werd geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden.

Komende zaterdag 24 november zullen er nog geen (duik) lessen kunnen plaatsvinden. Het bestuur zal, in overleg met LACO, op zoek gaan naar alternatieven. Het herstel van het zwembadgedeelte zal meerdere weken in beslag nemen. Alle leden en begeleiders krijgen hier zo spoedig mogelijk bericht over. Voor vragen kun je terecht op: info@duikteamnederweert.nl

 

  1. Foto van de Week / Brand-sportcentrum-Laco-Nederweert-1