Leden login

Alles weten over Duikteam Nederweert?

Volg ons via Social Media
Youtube Facebook Twitter Google+
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2

Duikweekend Zeeland 2018


In het weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni a.s. zal ons traditionele, fameuze en gezellige duikweekend in Zeeland plaatsvinden. De commissie  is volop bezig met de voorbereidingen. Zoals ieder jaar kamperen wij ook dit jaar weer op Camping Noordernieuwland in Brouwershaven. Het is mogelijk om een caravan te huren. Dit dien je zelf te regelen met de beheerder van de camping.

 

Van daaruit zullen we dagelijks een aantal duiktrips organiseren voor jonge en/of onervaren duikers. Zij kunnen onder begeleiding van ervaren instructeurs en divemasters kennis maken met de onderwater wereld van Zeeland. De ervaren duikers kunnen en mogen duiken waar en wanneer ze maar willen.

 

Programma: (niet verplicht)http://www.duikteamnederweert.nl/media/img/archief/10347534_987039534660158_7284861128267309758_n.jpg

Vrijdagavond: Gezamenlijk hapje eten in Brouwershaven

Zaterdag ochtend: Duik voor jonge/onervaren duikers

Zaterdagmiddag:  Vrije duik

Zaterdagavond: Mogelijk bezoek van Neptunus met aansluitend de befaamde/beruchte BBQ !!

Zondag: Vrij duiken voor iedereen.

Duikflessen vullen kan in Brouwershaven en gebeurt meestal na iedere duik. Iedereen regelt dit zelfstandig.

 

In overleg met de beheerder van de camping willen wij graag vooraf weten wie er wel/niet meegaan met ons duikweekend en op welke manier zij daar verblijven (caravan, camper of tent).

 

Uitgangspunt is de veiligheid van iedereen en het creëren van een optimale indeling van het terrein. Bij aankomst dient inschrijving plaats te vinden bij de receptie van de camping en aanmelding bij één van de commissieleden van onze vereniging. Hierna zal een vaste plaatstoewijzing kenbaar worden gemaakt.

FOTO'S

Voor een leuke foto impressie van voorgaande jaren:  KLIK HIER

BBQ

Op zaterdagavond hebben we een gezamenlijke BBQ. Daarvoor kunnen we vlees, stokbrood, salades en BBQ laten bezorgen op de camping. Dit regelt Loes samen met een lokale slager (Vleesboerderij Boot). Zij verzorgen ook de BBq's en kolen.

.

 

Keuze uit de volgende pakketten:

Basis € 10,25 :  Hamburger, Gemarineerde procureur (karbonade zonder been), Gehaktstaaf / frikandel, Barbequeworstje (voorgegaard), 1 stokje kipsaté

.

 

Standaard € 12,25:  Hamburger, Shaslick,  Gemarineerde speklap, Gemarineerde spare rib (voorgegaard),  2 stokjes kipsaté

.

 

Luxe € 16,50: Biefstuk spies, Shaslick,  Medaillon spies (varkenshaas), Toscaanse varkensoester, Steak (gemarineerde biefstuk 120 gr)

.

 

.

 

 Bij deze pakketten zit stokbrood wit en bruin, kruidenboter, rundvleessalade, kartoffelsalade, scharreleisalade, bbqsaus, cocktailsaus en joppiesaus.

De vleespakketjes worden per persoon verpakt en de salades etc. zijn gezamenlijk.

Geef op het formulier hieronder aan voor hoeveel personen je een pakket wil bestellen. Na opgave volgt een nota die vooraf betaald moet worden. Pas daarna is de bestelling definitief. Heb je andere wensen of wil je een ander pakket? Geef dat aan bij bijzonderheden/wensen.

Op vrijdag avond gaan we meestal gezamelijk uit eten in Brouwershaven bij Steakhouse Jacob Cats http://www.steakhousejacobcats.nl/  Wil je mee? Graag opgeven op het ontstaand formulier, zodat we plekken kunnen reserveren.

INSCHRIJVEN

Inschrijving vindt plaats door het invullen en terugsturen van onderstaand inschrijfformulier. Geef ook aan als er niet-leden meegaan, graag met naam en relatie.

Dit formulier dient uiterlijk vóór 30 april  a.s. volledig ingevuld in ons bezit te zijn. 


BBQ, graag AANTAL invullen

Herstel

Opgaves: -- deelnemers (stand 120418)