Zeelandweekend

Jaarlijks, in het derde weekend van juni, vindt ons traditionele, fameuze en gezellige duikweekend in Zeeland plaats. Een speciale Zeelandcommissie organiseert dit evenement. Alle leden van jong tot oud, ervaren of onervaren mogen dan mee, maar ook ouders, relaties en familie zijn daarbij welkom. Dat maakt het een gezellig familieweekend. Het is mogelijk om daar een (sta)caravan te huren. Dit dien je zelf te regelen met de beheerder van de camping.

Uitgangspunt is de veiligheid van iedereen en het creëren van een optimale indeling van het terrein. Bij aankomst dient inschrijving plaats te vinden bij de receptie van de camping en aanmelding bij één van de commissieleden van onze vereniging. Hierna zal een vaste plaatstoewijzing kenbaar worden gemaakt.

Programma

Vanuit deze camping zullen we dagelijks een aantal duiktrips organiseren voor jonge en/of onervaren duikers. Zij kunnen onder begeleiding van ervaren instructeurs en divemasters kennis maken met de onderwater wereld van Zeeland. De ervaren duikers kunnen en mogen duiken waar en wanneer ze maar willen.

  • Vrijdagavond: Gezamenlijk hapje (uit) eten
  • Zaterdag ochtend: Duik voor jonge/onervaren duikers
  • Zaterdagmiddag: vrije duik
  • Zaterdagavond: Mogelijk bezoek van Neptunus met aansluitend onze befaamde BBQ.
  • Zondag: vrij duiken voor iedereen

Duikflessen vullen kan in Brouwershaven en gebeurt meestal na iedere duik. Iedereen regelt dit zelfstandig.

FOTO'S

Voor een leuke foto impressie van voorgaande jaren:  KLIK HIER

BBQ

Op zaterdagavond hebben we een gezamenlijke BBQ. Daarvoor kunnen we vlees, stokbrood, salades en BBQ laten bezorgen op de camping. De commissie regelt dit vooraf met een lokale slager. Zij verzorgen ook de BBQ's en servies/bestek.