Sealteam

Duikteam Nederweert heeft een eigen Sealteam. Wat is een Sealteam?

Het PADI Seal Team is voor jonge duikers die plezier en veel actie willen beleven in een zwembad. Dit doen ze tijdens spannende AquaMissions. Heb je je ooit afgevraagd hoe het zal zijn met een zaklamp te duiken, digitale foto's te maken onder water of moeiteloos als een astronaut te zweven?

Dit zijn AquaMissions waarin je kennismaakt met wrakken, navigeren, uittrimmen, onderwaterfotografie, de natuur en meer.

Dit is je kans om iets heel leuks te doen in het zwembad, vrienden te maken en onderdeel te zijn van het avontuur van de onderwaterwereld.

Waarom het zo leuk is

Het beste aan de bijzondere AquaMissions is dat ze de nadruk leggen op veilig duiken maar dat de kinderen toch plezier hebben. PADI Seals kunnen een voorproefje krijgen van veel soorten duiken.

Bovendien krijgen de ouders een gestructureerd programma waarin hun kinderen vaardigheden ontwikkelen, dingen te weten komen over de onderwaterwereld en veel puur plezier hebben. Dit is ook een prima manier om kinderen te laten kennismaken met duiken voordat ze het volledige Open Water Diver-brevet gaan halen.

Wat je leert

Het PADI Seal Team-programma bestaat uit twee delen.
In deel 1, AquaMission 1 t/m 5, leren de kids de beginselen van de duiksport ,waaronder uittrimmen, masker klaren, terugvinden van hun ademautomaat, enz. Als ze een solide basis hebben ontwikkeld,
gaan ze verder met deel 2. Deel 2 zit vol speciale AquaMissions,
die meestal ongeveer een uur duren. Het sealteam traint op zaterdag van 1630-1730 uur

Als ze een solide basis hebben ontwikkeld, gaan ze verder met deel 2. Deel 2 zit vol speciale AquaMissions, die meestal ongeveer een uur duren.

Het sealteam traint op zaterdag van 1630-1730 uur

PADI Sealteam

  • Brengt kinderen verantwoordelijkheidsgevoel bij
  • Leert kinderen iets over de onderwaterwereld
  • Is een leuk avontuur dat alleen in het zwembad wordt gegeven
  • Wordt gegeven door gebrevetteerde en geoefende PADI-professionals.

De duikuitrusting die je gebruikt

Kinderen gebruiken een basis-duikuitrusting die is gemaakt voor hun grootte en postuur. Deze uitrusting wordt door Duikteam Nederweert verzorgd. Je hoeft alleen zelf een bril, snorkel, vinnen en lood aan te schaffen.

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

Het Seal Team Kit bevat alles wat een lid van het PADI Seal Team nodig heeft om zich op de AquaMissions voor te bereiden. DVD? Hebbes! Activiteitenboek? Hebbes! Pagina’s van je logboek? Hebbes! Je bent nu helemaal klaar voor een onderwateravontuur.. .

Deelnamevereisten

Om aan ons PADI Seal Team te kunnen deelnemen moet een kind

  • Minimaal 10 jaar zijn
  • Zwemdiploma A & B hebben
  • Bij voorkeur 1 jaar snorkelles hebben gehad

Je volgende avontuur

Als de cursisten de eerste vijf AquaMissions goed hebben afgerond, worden ze lid van het PADI Seal Team. Als ze daarna slagen voor tien speciale AquaMissions, worden ze lid van het PADI Master Seal Team.

Aansluitend aan het PADI Sealteam kunnen ze het Junior PADI Open Water Diver-brevet gaan halen tegen een aantrekkelijk tarief.

Kosten en programma

De kosten zijn te vinden op ons inschrijfformulier.

Het sealteam start in januari van ieder jaar. Één jaar later start je dan met je Junior Open Water opleiding die je dan in mei van dat jaar afsluit met een ECHT duikbrevet, waarmee je overal op de wereld mag duiken.

Interesse?

Geef dan dan gauw op, door het Inschrijfformulier in te vullen op onze homepage.