ReActivate (Opfriscursus)

Heb je al even niet meer gedoken of zijn je duikskills een beetje roestig? Duik je maar één keer per jaar op vakantie, maar wil je voor de vakantie nog even in het zwembad oefenen?

Het ReActivate-programma is de perfecte manier om je duikvaardigheden en -kennis die je tijdens de PADI Open Water-cursus hebt opgedaan op te frissen voordat je weer het water in duikt. Of je nu slechts een paar onderwerpen wilt doornemen of de volledige basis, ReActivate wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Je gaat eerst zelfstandig de theorie in eigen tempo op je tablet of pc doornemen. Daarna spreken we op een zaterdagavond in ons zwembad af en praten we je bij. Daarna ga je met een van onze divemasters of instructeurs het zwembad in om te oefenen. Na afloop ben je op de hoogte van de nieuwste duiktechnieken en skills en kun je weer veilig duiken in binnen- en buitenland. Ook krijg je een nieuw pasje zodat iedereen kan zien dat je weer "up-to-date" bent.

Voor de echte die-hards bestaat er dan ook nog de mogelijkheid om een duik te maken in het buitenwater in Nederland. Die afspraak kun je apart maken met je instructeur en hoort niet bij de originele opfriscursus.